HomeZorgverzekeringCollectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering

Collectieve Zorgverzekering

Meer keuze en kwaliteit met ONVZ – onze partner voor de collectieve ziektekostenverzekering

 

Fit worden, Fit blijven en Fit zijn: dat is waar Pon Fit voor staat én voor gaat. Bij Pon vinden we aandacht voor gezondheid immers heel belangrijk. Dat betekent ook dat onze medewerkers gemakkelijk toegang moeten kunnen hebben tot de beste zorg. Daarom is Pon een samenwerking aangegaan met ONVZ Zorgverzekeraar.

 

Kwaliteit en keuzevrijheid voorop
Met ONVZ kiest Pon voor kwaliteit: de beste zorg en vrije keuze. Bij ONVZ kies je namelijk zelf door welke arts en in welk ziekenhuis je je wilt laten behandelen.

Werken aan je gezondheid
ONVZ staat voor vrije keuze in de zorg. Maar keuzes maken is niet altijd eenvoudig. Als je daarbij hulp nodig hebt, helpen de (para)medisch opgeleide ZorgConsulenten van ONVZ graag met raad en daad. Nooit dwingend of ongevraagd. Het is immers jouw gezondheid, dus jij bepaalt.

Op Twitter en Facebook kan je met vragen over zorg terecht bij het ONVZ Zorgteam. Het ONVZ Zorgteam geeft antwoord op vragen over bijvoorbeeld behandelmethoden, wachtlijsten, vitaliteit, voeding, premies en kosten. Wat je ook wilt weten, het ONVZ Zorgteam zoekt het graag voor je uit.

Digitaal gemak

  1. MijnONVZ is een persoonlijke, beveiligde pagina op de ONVZ website waar je je persoonlijke verzekeringsgegevens kan raadplegen en/of wijzigen. Je logt er in met je DigiD of een ONVZ login. Maak je geen gebruik van DigiD? Vraag dan een ONVZ account aan.
  2. Met de smartphone applicatie De ONVZ Zorgpas heb je direct inzicht in de vergoedingen. Wil je persoonlijk contact met een van de ONVZ medewerkers? In de ONVZ Zorgpas app vind je de belangrijkste telefoonnummers. De app biedt zelfs een declaratiefunctie. Maak een foto van je zorgnota en dien deze in via de app. Meer weten? Neem contact op met ONVZ of kijk bij de veelgestelde vragen over de ONVZ Zorgpas.

Bespaar op premie, niet op zorg
Natuurlijk bepaal je zelf óf je wilt overstappen. Sluit je je verzekering af bij ONVZ, dan ontvang je een korting van 10% op je basisverzekering en 15% op je aanvullende verzekering. Veel Pon bedrijven verstrekken daarnaast een werkgeversbijdrage*. Je bepaalt zelf de hoogte van je premie door de hoogte van je vrijwillig eigen risico en aanvullende verzekeringen te kiezen. Wil je overstappen naar ONVZ? Meld je dan aan op de website.

* Informeer bij je HR afdeling of een eventuele werkgeversbijdrage van toepassing is.

ONVZ Zorgverzekeraar