HomeVoedingE-cursussen

E-cursussen

Problemen met je gewicht of je eetgewoontes kunnen ervoor zorgen dat je minder fit blijft. Gewoontes veranderen is niet gemakkelijk. Alleen als je je echt wilt inzetten en bereid bent door te zetten, heb je kans van slagen. Ben je gemotiveerd om daar iets aan te doen, dan kan Pon Fit je ondersteunen met een van de e-cursussen van Visiom.

 

Pon Fit e-cursus ‘Blijvend afvallen’

Kilo’s verliezen is één ding, maar hoe doe je het op een prettige manier en hoe houd je de kilo’s er ook af? In deze e-mailcursus van tien weken krijg je houvast om nieuwe gewoontes te vinden die bij je passen, je leven plezieriger maken en je lichaam de mogelijkheid geven om overtollig vet af te breken. Drie vliegen in één klap dus. Als Pon medewerker kun je hem gratis aanvragen en laten versturen naar je werk- of privé e-mailadres.

 

Pon Fit e-cursus ‘Meer energie’

Veel mensen hebben last van energiegebrek. Het kan erg vervelend zijn als je niet zo productief bent als je zou willen, of door vermoeidheid minder plezier hebt in de dingen die je doet. Deze e-cursus van tien weken, speciaal voor Pon medewerkers, geeft je stappen om je energie te vergroten en lekkerder in je vel te zitten. De opdrachten, tips en informatie komen per e-mail naar het adres dat je zelf opgeeft. Deelname is gratis voor Pon medewerkers.

 

Pon Fit e-cursus 'Gezonde voeding'
Er wordt veel verteld over gezonde voeding. Soms ook tegenstrijdige informatie. Hoe kom je dan het beste vooruit? Voor iedereen die overzichtelijke en eenvoudige stappen wil zetten om gezonder te eten, heeft Pon Fit deze e-mailcursus laten maken. Hij duurt tien weken en Pon medewerkers kunnen hem gratis aanvragen. Je kiest daarbij zelf op welk e-mailadres je de tips en opdrachten wilt ontvangen.

 

Aanmelden e-cursus

Wil je met een van bovenstaande cursussen aan de slag? Vraag dan bij Pon Fit de link naar de cursussen aan.