HomeSport diverswww.ponfitsports.com

www.ponfitsports.com

Sport & Beweging

Aanmelden voor de Pon Fit sportactiviteiten kan op Ponfitsports.com, het interne social media platform voor en door Ponners. Met Ponfitsports.com ben je altijd op de hoogte van de sportieve activiteiten, acties en voordelen van Pon Fit en kan je je eenvoudig aanmelden voor de evenementen.

 

 

Wat kan je met Ponfitsports.com?
Het is vooral de bedoeling dat het jouw platform wordt! Zo kan je foto’s delen, ervaringen uitwisselen, lokale sport events op de kalender zetten en - het leukste van alles - samen sporten!

 

Voor wie is het en hoe werkt het?
Ponfitsports.com is voor alle Pon medewerkers toegankelijk. Je kan inloggen op www.ponfitsports.com met je Pon ID (zonder @pon.com).  

Geen Pon ID?

  • Ben je werkzaam bij Volkswagen Pon Financial Services of Salentein? Vraag dan bij Pon Fit een wachtwoord op.
  • Ben je net nieuw bij Pon en heb je nog geen Pon ID? Dan moet je helaas nog heel even geduld hebben. Eens per maand vindt er een update plaats bij ICT en krijgen alle nieuwe medewerkers een mail met de inloggegevens.
  • Ben je al een tijd in dienst bij Pon en heb je geen Pon mail account? Zorg er dan voor dat een privé mailadres en een mobiel nummer bekend is bij het HR Service Center. Je ontvangt van hen vervolgens een wachtwoord waarmee je gebruik kan maken van de verschillende Pon diensten die gekoppeld zijn aan de Pon ID.  

Inlog vergeten of kwijtgeraakt?

Ben je de mail met je inloggegevens kwijtgeraakt of ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar https://service.pon.com/ en kies daar 'forgot password?'. Klik hier voor een korte uitleg over het opvragen van een nieuw wachtwoord.
 

Ponfitsports.com

maakt sporten veel leuker

handleiding

Wachtwoord kwijt/vergeten?