HomeSport diversBBB producten met korting

BBB producten met korting

Sport & Beweging

Pon medewerkers kunnen met 20% BBB producten kopen. BBB is dé specialist op het gebied van fietsonderdelen, -accessoires en -kleding voor sportieve fietsers en is sinds maart 2015 onderdeel van Pon.

 

   De producten van BBB, allemaal in huis ontwikkeld, zijn gericht op de sportieve fietser. De meeste mensen die er werken hebben een achtergrond als wielrenner of mountainbiker. Die passie zie je terug in de producten. For bikers, by bikers. Elke Pon-medewerker kan de producten aanschaffen met 20% Pon-korting. Dit kan zowel online als in één van deelnemende BBB Concept Stores.

Online bestellen
Ga naar www.bbbwebshop.nl. Selecteer de producten die graag wilt aanschaffen en reken af. Vul bij ‘Waardebonnen’ PONMW@222 in, dan wordt de korting verrekend. Verder dien je ook je personeelsnummer en naam van je werkgever (opco) in te vullen in het tekstvak “opmerkingen”. Je personeelsnummer vind je op je maandelijkse loonstrook.

Fysieke winkel
In de onderstaande winkels krijg je ook de Pon korting op het volledige BBB assortiment:

Enjoy & Meerens
Zuiderpoort 4
8239 AD Lelystad

Van Oosterhout Bikes & Sport
Oosterhoutseweg 129 B
4847 DB Teteringen

Ga je naar een van deze winkels, neem dan een recent document mee waar je personeelsnummer en naam van je werkgever op staat. Je kan bijvoorbeeld een foto maken van de bovenzijde van je laatste salarisstrook waar deze info op staat. Op die manier zien ze in de winkel dat je daadwerkelijk Pon medewerker bent en dus recht hebt op de speciale Pon korting.

Geen KEP
Let op: op deze actie is geen KEP van toepassing.