HomePresentpakketOtoplastieken & brillen 2015

Otoplastieken & brillen 2015

Pon Fit Zorgaanbod

In lijn met het delegated businessmodel van Pon worden sinds 1 januari 2015 de kosten van een aantal interventies niet meer door Pon Fit betaald maar door de Pon bedrijven zelf. Sommige services worden nog steeds door Pon Fit vergoed en gefaciliteerd; health- en werkplekchecks, fysiotherapie op locatie en begeleiding en revalidatie bij kanker. Voor de overige diensten die niet meer door Pon Fit vergoed worden, maken we specifieke afspraken met preferred suppliers.

 

Secur Webshop
Met Secur (preferred supplier) hebben wij afspraken gemaakt voor gehoorbescherming & beeldscherm- en veiligheidsbrillen (Hans Anders). Pon Opco’s (HR of andere verantwoordelijke) kunnen rechtstreeks – zonder tussenkomst van Pon Fit - via de Secur webshop tegen scherpe tarieven PMS's bestellen. Voordeel van deze website is dat het ook een beheerssysteem biedt.

 

De HR afdeling kan inloggegevens aanvragen via de Verkoop Binnendienst van Secur (085-489 4060). Voor een persoonlijke uitleg en een korte demonstratie van de mogelijkheden van de webshop kan HR (of andere verantwoordelijke) via dit telefoonnummer ook een afspraak maken met een van de accountmanagers.

Bestellen beeldscherm- en veiligheidsbrillen & otoplastieken
Voor de aanschaf van beeldscherm- en veiligheidsbrillen maakt HR (of andere verantwoordelijke) via de webshop eenvoudig een opdrachtbon aan. Zijn alle gegevens ingevuld, ontvang je deze als PDF per e-mail (let op: het kan zijn dat deze mail in SPAM terecht komt). Met deze opdrachtbon kan de medewerker vervolgens naar een Hans Anders vestiging in de buurt om de juiste bril aan te laten meten. In de handleiding staat duidelijk beschreven hoe het aanmaken van een opdrachtbon in zijn werk gaat. Otoplastieken worden persoonlijk op locatie aangemeten. Hiervoor kan je een afspraak maken met Secur via het het telefoonnummer 085 – 489 40 60.

Contact

Inloggegevens aanvragen voor de Secur Webshop of een afspraak maken? Bel 085 - 489 40 60 (alleen voor HR of HR Servicecenter)