HomePresentpakketHealth Check

Health Check 2015

Pon Fit Zorgaanbod

Honderd jaar en nog een marathon lopen. Dat is misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar wie wil nu niet gezond en fit ouder worden? In de dagelijkse hectiek vergeten we nog wel eens naar ons lichaam te luisteren en maken we niet altijd de juiste keuzes. Meten is weten. Daarom nodigen we alle medewerkers eens per drie jaar uit voor een Health Check. De Health Check geeft inzicht in je gezondheid in relatie tot je werk. Zo nodig krijg je tips of hulp om klachten te beperken of gezondheidsproblemen te voorkomen.

 

De test bestaat uit het vooraf invullen van een aantal online vragenlijsten, een algemene fysieke tekst, functionele fysieke testen gericht op arbeidsvaardigheid en een adviesgesprek. Uitkomsten van de Health Check zijn voor de medewerker altijd online beschikbaar. Inloggegevens zijn persoonlijk en worden eenmalig door TIGRA verstrekt. Ben je deze kwijt? Vraag ze dan op bij Informens.

Geheimhouding en privacy
Alle medische gegevens die verband houden met de Health Check vallen onder het medisch beroepsgeheim. Uitslagen worden dus uitsluitend aan de Pon medewerker zelf gerapporteerd. Per Pon locatie worden de medische gegevens op groepsniveau beoordeeld en geanonimiseerd aan de leidinggevende gerapporteerd. Hiermee is de vertrouwelijkheid van individuele gegevens 100% gegarandeerd. De online tool die voor de Health Check wordt ingezet voldoet aan NEN norm 7510 aangaande informatiebeveiliging binnen de zorg.

Voor wie is de Health Check bedoeld?
Voor iedere Pon medewerker die benieuwd is naar zijn huidige gezondheidstoestand of die advies wil over het voorkomen van gezondheidsproblemen in de toekomst.

Aanvragen
Eens per drie jaar maakt TIGRA een ronde langs alle Pon bedrijven. De Health Checks worden op een locatie of op een locatie in de buurt gehouden, zodat je niet (ver) hoeft te reizen. Ruim voordat de Health Checks worden gehouden, ontvang je hiervoor een uitnodiging van TIGRA.

Vergoeding
De Pon Fit Health Checks worden tot 100% vergoed door Pon Fit in samenwerking met ONVZ Zorgverzekeraar.

 


 

Inloggegevens kwijt?