HomeOver Pon FitWaarom (Pon)Fit

Waarom (Pon)Fit

Over Pon Fit

Niet omdat het moet, maar omdat het er toe doet.

 

Een goede gezondheid komt op de eerste plaats, dat spreekt eigenlijk voor zich. Maar in de dagelijkse hectiek en drukte is het helemaal niet zo vanzelfsprekend om voldoende rust te nemen, naar je lichaam te luisteren en de juiste bouwstoffen aan je lichaam te geven.

We maken dus niet altijd de juiste keuzes voor onze gezondheid. Dat je dat eigenlijk wel moet doen spreekt ook voor zich. Dat is immers gezond eigenbelang voor de langere termijn. Maar een goede gezondheid is ook maatschappelijk van belang. De bevolking vergrijst, een aantal welvaartsziekten rukt sterk op en de zorgkosten lopen op. Juist daarom is het zaak dat iedereen blijft investeren in zijn eigen gezondheid. Ook voor Pon is dat belangrijk, want we hebben ook in de toekomst veel vitale mensen nodig.

Iedereen is dus gebaat bij een goede gezondheid. Daarom stimuleren we dat bij Pon ook actief, onder de noemer Pon Fit. We zijn hard op weg het gezondste bedrijf van Nederland te worden. Niet omdat dat moet, maar omdat het ertoe doet. We kunnen dat alleen samen doen en roepen onze medewerkers dus op om hun gezondheid serieus te nemen.