HomeFietsplan & GazelleFocus, Cervelo, Santa Cruz

Focus, Cervelo, Santa Cruz

Sport & Beweging

Pon medewerkers in Nederland kunnen met korting een fiets uit het Pon assortiment kopen. In combinatie met de KEP (Korting Eigen Product) kan je voordeel oplopen tot meer dan 30%! Ook als je een fiets wilt kopen voor een gezinslid, kan je gebruik maken van de kortingsregeling.

 

Heb ik recht op korting?
Kijk in de personeelsgids of informeer bij je HR contactpersoon of je in aanmerking komt voor de kortingsregeling en welke voorwaarden van toepassing zijn.

Bestelproces Focus (geen E-bikes), Cervelo, Santa Cruz

 1. Ga naar een van onderstaande retailers en zoek je gewenste fiets uit (meld even dat je van Pon bent). Klik hier voor de voorwaarden KEP & korting en een rekenvoorbeeld van de hoeveelheid korting die je krijgt.
 2. Bestel de fiets bij de retailer. Hiervoor heeft hij jouw werkmaatschappij en personeelsnummer nodig (dit nummer vind je op je loonstrook).
 3. De retailer controleert bij het Pon HR Service Center of je inderdaad recht hebt op de personeelskorting en bestelt na akkoord de fiets bij het betreffende merk.
 4. Na ontvangst maakt de retailer de fiets voor je klaar en plant de aflevering met jou.
 5. Bij aflevering hoef je niets te betalen, buiten eventuele extra door de retailer geleverde accessoires en onderdelen die niet binnen de reguliere levering vallen.
 6. De factuur voor de fiets krijg je van het HRSC. In dit bedrag is de korting al verrekend.
 7. Let op: indien de factuur niet binnen drie maanden is betaald, zal een bedrag ter hoogte van de consumenten adviesprijs worden ingehouden op je salaris. De korting komt dan dus te vervallen.
 8. Als je recht hebt op KEP, vraag je dit aan volgens de reguliere processen van het Pon bedrijf waarvoor je werkt. 

Vragen?
Heb je na het lezen van bovenstaande info toch nog een vraag? Bel dan met:  

 • Cervélo en Santa Cruz:
  Rijwielpaleis Bilthoven, Koperwieklaan 1, Bilthoven, 030 228 07 13
  Contactpersonen: Evert Boshuis en Roy van der Pal
  https://www.rijwielpaleis.nl/
 • Focus:
  Velodrôme Wielersport, De Zodde 2, Loosdrecht, Tel 035 888 76 71
  Contactpersoon Jan Willem van der Straaten
  http://velodromewielersport.nl/

 

Voor inlichtingen over KEP stuur je een mail naar: hrservicecenter@pon.com. Is jouw bedrijf niet aangesloten bij het HRSC, informeer dan bij je afdeling salarisadministratie.