HomeFietsplan & GazelleFiets kopen met korting

Fiets kopen met korting

Sport & Beweging

Pak eens de fiets naar het werk. Gezond en je omzeilt files. Of houd je meer van snelheid of blubber? Zowel de dagelijkse gebruiker, als de fanatieke sporter kan met korting een fiets ‘uit eigen stal’ te kopen.

 

Ruime keuze, hoge kortingen
Pon medewerkers kunnen met korting een fiets uit het Pon assortiment kopen. En het aanbod is flink uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, hybride, elektrische fiets, een high end racefiets of mountainbike, er is voor ieder wat wils: 

Heb je daarnaast nog recht op KEP (Korting Eigen Product)? Dan kan je voordeel oplopen tot meer dan 30% op de netto verkoopprijs! 

 

Nationale Fietsplan
Naast bovengenoemde korting en KEP bestaat het Nationale Fietsplan. Tot 1 januari 2015 kon je met het Nationale Fietsplan eens in de drie jaar een 'fiets van de zaak' aanschaffen. Ofwel, een fiets -van een willekeurig merk- met een aantrekkelijk fiscaal voordeel. Voorwaarde was om een deel van de reis naar je werk op de fiets af te leggen.

Op 1 januari 2015 voerde de overheid de Werkkostenregeling (WKR) in. Sindsdien is het Nationale Fietsplan in zijn oorspronkelijke vorm komen te vervallen. Toch kan ook na de invoering van de WKR de ‘fiets van de zaak’ onder bepaalde voorwaarden blijven bestaan. Alleen beslissen alle Pon bedrijven zelf hoe ze hieraan invulling geven.

Wil je weten of het bij jouw bedrijf mogelijk is om een fiets aan te schaffen met belastingvoordeel, neem dan contact op met je eigen P&O afdeling of het HR Service Center. Je kunt de korting en KEP niet met het Nationale Fietsplan combineren.