HomeConti webshopContinental Fietsproducten

Continental Fietsproducten

Sport & Beweging

Pon Fit biedt Pon medewerkers de mogelijkheid om Continental fietsproducten tegen een aantrekkelijk tarief te bestellen. Op deze geselecteerde producten is de Korting Eigen Personeel (KEP) van toepassing*.

 

Hoe werkt het?
Op Ponintranet vind je een catalogus met alle producten die onder de KEP regeling* vallen, een prijslijst en toelichting hoe je de producten met korting kan bestellen.


Verzending & betaling
Je kan de producten laten verzenden of zelf ophalen bij Continental in Barneveld. Als je de producten laat versturen, kan je op rekening bestellen. Er wordt dan € 10,89 aan verzendkosten in rekening gebracht. Haal je de bestelling zelf op, dan kan je direct contant of met PIN af rekenen. De personeelskorting (KEP*) wordt door je eigen Pon organisatie verstrekt. Lever de factuur in bij je eigen P&O afdeling in om gebruik te maken van de KEP regeling*.

 

Voorwaarden

  • De geldende kortingen gelden alleen voor Pon medewerkers.
  • Pon medewerkers mogen alleen voor eigen gebruik Continental producten bestellen. Doorverkoop of bestellen voor vrienden/bekenden is niet toegestaan.
  • De geplaatste order wordt op inhoud gecontroleerd. Indien nodig zal iemand van Continental Bandengroep contact opnemen.
  • Terugname alleen wanneer de band in verpakking zit en ongemonteerd is.
  • Garantie is alleen van toepassing op productiefouten.
  • Continental Bandengroep en Pon Fit zijn niet verantwoordelijk voor de verwerking van de KEP regeling.
  • Bij bestellingen die opgestuurd worden (op rekening), wordt € 10,89 verzendkosten in rekening gebracht.

* De KEP-regeling is niet bij alle Pon bedrijven van toepassing. Vraag ernaar bij je eigen P&O afdeling.